x

Nepoželjni na listi CIA-e: Cecu vode kao teroristu, Lukas radio test na d.ogu!

Amerikanci u svojoj domovini pored političara, vojnih i policijskih generala i trgovaca oružjem, ne žele da vide ni najtraženije srpske pjevače. Zelenu kartu za ulazak u Ameriku godinama već nema Svetlana Ražnatović, kao i Aca Lukas.

I Ražnatovićeva je na listi zabranjenih od 2003, kada je hapšena tokom akcije "Sablja". Kako su mediji pisali, u ambasadi Amerike zavedena je pod šifrom 410, koja označava "terorizam i terorističke grupe". Mediji su krajem prošle godine izvještavali o ukidanju zabrane, čak je i najavljena američka turneja. Međutim, američka ambasada ove informacije niti je potvrdila niti demantovala, navodeći da ne komentarišu pojedinačna izdavanja viza.


Kada je riječ o Lukasu, Amerikanci su od njega tražili da uradi test na n.rkotike. U decembru 2018. u izjavi za Srpski telegraf otkrio je o čemu je riječ:

- Tačno je da su od mene u procesu dobijanja vize tražili da uradim test na dr.gu. Tražili su oni svašta nešto samo da bi me odbili. Kada sam uradio nalaz mokraće, on je pokazao da u mom tijelu nema psihoaktivnih supstanci. Međutim, uprkos tome sam odbijen, navodno zbog porodičnog nasilja. Opet sam riješio da u martu zatražim vizu, pa ću vidjeti šta će da kažu! Žao mi je što je publika koja me voli u Americi ostala uskraćena za moje nastupe.


Iz Amerike ne tako davno deportovana je Merima Njegomir. Naime, prije četiri godine ona je u Americi boravila sa turističkom vizom, tvrdila je da je na odmoru, ali joj američko imigraciono odjeljenje nije povjerovalo.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.