x

Nesmotrena izjava Andreane Čekić izazvala lavinu osuda: Kada bi Darko ubio čovjeka, pomogla bih mu da ga zakopa!

Andreana Čekić toliko voli i poštuje Darka Lazića da je zbog njega na sve spremna. Pjevačica tvrdi da bi za svog kuma, kolegu i najboljeg prijatelja prikrila i najstrašniji zločin.

- Darka volim kakav god da je i šta god radio i uradio. I to što se priča da se vratio starim porocima, da vozi brzo, da ne vodi računa, šta da kažem, on je takav i to je to. On ništa luđe ne živi od svih nas drugih. Kad se sve sabere i oduzme, ništa on ne radi drugačije od drugih. Ja ga toliko volim da čak i kada bi ubio nekog, pomogla bih mu da ga zakopa - izjavila je Čekićka za medije.

Njena skandalozna izjava može da se protumači da bi bila saučesnik u krivičnom djelu ubistva, odnosno pomagač, kaže advokat dr Gvozden Grgur.


- Sa aspekta struke, ne ulazeći u to da li je u pitanju izjava koja je izrečena u šali, činjenica je da saučesnici u izvršenju krivičnog djela odgovaraju isto kao i sami izvršioci. Nekada se u praksi dešava da saučesnici dobijaju veću kaznu nego sami izvršioci. Neozbiljno je to što je pjevačica izjavila jer treba povesti računa o tome šta poznate ličnosti javno izgovaraju, s obzirom na to da oni svojim autoritetom treba da daju primjer drugima na koji način treba da se ponašaju - smatra advokat Grgur.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.