x

Neukrotiva ratnica: Svi su pomislili kako je Jelena Karleuša snimila novi spot, a njeno objašnjenje je apsolutni hit! (Foto)

Iznenada, kao grom iz vedra neba, pop zvijezda Jelena Karleuša je sinoć svoje pratioce na društvenim mrežama počastila fotografijama zbog kojih su uslijedile munjevite reakcije. Svi su bili ubijeđeni kako je riječ o novom spotu. 

Sve što Jelena Karleuša radi izgleda drugačije, a pjevačica s lakoćom parira svjetskim zvijezdama. Nije samo nedavni koncert na YouBoxu pokazatelj da je daleko od svih sa estrade, tu je i niz drugih projekata, pri tome se ne misli samo na njene koncerte, performanse. U tu kategoriju spadaju i razni editorijali, snimanje klipova koji se puštaju kao "backdrop" na njenim nastupima. Međutim, svi su mišljenja kako to izgleda bolje od tuđih spotova, a Jelena je i najnovijim fotografjiama napravila pometnju. 


S.ksi ratnica - upravo tako smo mogli vidjeti Jelenu na fotografijama koje je sinoć objavila, bez ikakve najave. U samo sat vremena je stiglo stotine komentara, a svi su bili ubijeđeni da su fotografije sa snimanja njenog novog spota. "Mlada, divlja i najopasnija", baš kako kažu riječi Jelenine pjesme, ali ovoga puta nije u pitanju nikakav spot, a Jelena je vidjevši reakcije fanova morala objasniti o čemu se zapravo radi. 


- Samo da objasnim, ovo sam radila jer mi je bilo dosadno, Za Instagram post. Ništa drugo - objasnila je Jelena i izazvala čuđenje, budući da su komentari kako je ovo bolje od današnjih spotova. Međutim, navikli smo da je Jelena ispred vremena, te samo možemo maštati kako će izgledati njeni spotovi za pjesme koje sprema. Ako je spremna da okupi ekipu na čelu sa Dejanom Milićevićem za jedno "Instagram fotografisanje", onda je jasno da će nas neukrotiva ratnica tek frapirati svojim projektima. 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.