x

Neumjesno ponašanje starlete: Stanija napravila red pred Ostrogom!

Stanija Dobrojević napravila je haos ispred manastira Ostrog kada je grupa tinejdžera oko nje stvorila red za slikanje i autograme.

Ona je prije nedjelju dana zajedno sa dečkom Markom Markovićem posjetila Crnu Goru i neizostavno sveto mjesto Ostrog, gdje je željela da zapali svijeće za svoje bližnje i pomoli se za dobro svih, ali samo što je pristigla, dočekalo ju je iznenađenje.

- Stanija i Marko su bili neprimjetni, obučeni kao da su krenuli u najobičniju šetnju u prirodi. Mislili su da ih niko neće prepoznati i da će moći da prošetaju bez trzavica, kakva inače imaju kada zajedno šetaju. Sve je bilo u redu prvih pet minuta, a onda je nastao haos. Grupa tinejdžera koja se toga dana našla pod Ostrogom bukvalno ih je opkolila i to ni manje ni više nego ispred prostorije u kojoj se pale svijeće.


- Umjesto da im kaže da nije ni vrijeme ni mjesto za fotkanje i snimanje i da nije situacija, Stanija se cerekala i pozirala, a njen dečko Marko je sve to snimao mobilnim telefonom. Ispred prostorije za paljenje svijeća napravila se gužva jer su starleti prišli i oni koji su bili radoznali da vide o čemu se radi. Stanija se smijala, bila je sretna jer su je djeca prepoznala, ali ljudima koji su pod Ostrog došli u miru, da se dostojanstveno poklone svetinji, nije se svidjela slika pred očima - navodi izvor koji se našao na licu mjesta.

Stanijino fotkanje pod Ostrogom potrajalo je dvadesetak minuta, a onda je zajedno sa Markom napustila manastir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.