x

Neviđen skandal! Anabela uzela Luni pjesmu? Zajedno planirali karijere, a onda se mama predomislila!

Luna Đogani je planirala da snimi četiri pjesme koje su rađene isključivo za nju i time ozbiljno započne svoju muzičku karijeru, stvari nisu ispale onako kako je željela. Anabela je rekla za jedan tekst da se ona sama više pronalazi u njemu.

"Pošto je Lunina prva pjesma Deveti krug posvećena njenom životu i dešavanjima u Zadruzi, postigla ogroman uspjeh, ona je odmah poželjela da snimi još nešto, ali sasvim drugačije. Danima je tražila adekvatne aranžmane i tekstove i u tome joj je pomagala majka Anabela. Zajedno su došle na ideju da za početak snimi čak četiri pjesme, a da malo kasnije doda još jednu ili eventualno dvije da bi kompletirala album. Taman kada je izdvojila ono što joj se sviđa i pronašla sebe u tekstovima tih pjesama, Anabela je rekla za jedan tekst da se ona sama više pronalazi u njemu, ali da ga Luna svakako uzme i snimi jer će sigurno biti hit.


Luna je kupila i ostavila kao posljednju koju će snimiti i izbaciti. Međutim, u međuvremenu, Anabela je probala da otpjeva tu istu pjesmu i uz klavir i bila je oduševljena kako zvuči, pa je poželjela da bude njena. Luna joj je bez razmišljanja prepustila pjesmu, rekavši da se više ne vidi u toj priči i da je ona sama ne bi iznijela na pravi način. Ne kažu naši ljudi koje je namijenjeno nego kome je suđeno", kaže izvor za Svet, a prenose mediji.


(Izvor: Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.