x

NEVJEROVATNA ODBRANA KREATORA DARKA KOSTIĆA, OPTUŽENOG ZA S*KSUALNI NAPAD NA DIJETE: Dječak je mene proganjao, lupao mi na vrata...

Modni kreator Darko Kostić negirao je u policiji tvrdnje maloljetnog L. J.(15), učesnika takmičenja "Neki novi klinci", koje organizuje "Grand produkcija", da ga je s*ksualno uznemiravao. Ovu izjavu dao je u svojstvu građanina, nakon što su se nadležni iz policije konsultovali s Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Prema informacijama koje smo danas dobili, pošto su priče dviju strana kontradiktorne, tužilaštvo je naložilo da se urade dodatne provjere. Kad policija bude prikupila sve ono što je zatraženo i izvesti ih o tome, riješiće da li će podnijeti krivičnu prijavu ili samo izvještaj.


Kako saznajemo, policiji je u zadatak, između ostalog, dato da provjeri da li je Kostić i ranije imao slične ispade. Navodno, postoje indicije da L. J. nije jedini koga je modni kreator spopadao. Inače, on je na saslušanju u policiji tvrdio da se nije krio, kako su objavili pojedini mediji, i da nije znao da ga traže. Čim je saznao, javio se sam u policiju.

- Tog dječaka poznajem iz muzičkog šoua, bio je kod mene nekoliko puta da ga slikam, ali on jednostavno nije bio za taj posao, što sam mu i rekao. Međutim, on je bio uporan - ispričao je u policiji, prema nezvaničnim informacijama, Darko Kostić. - Ali on je bio uporan, stalno me je spopadao, proganjao. Tog dana dječak je navaljivao da uđe u moj stan, ali nisam htio da ga pustim. Na kraju sam ga gurnuo i tada mu se iscijepala majica. Onda je otišao i poslije toga ga nisam vidio. Ništa od onoga što je taj dječak ispričao nije tačno.

Prema onome što tvrdi maloljetnik, Kostić ga je fotografisao i tražio od njega da se skine, jer će tako, navodno, više zaraditi. Pošto je to odbio, uslijedio je drugi prijedlog: da se skine i legne pored njega, da se maze. Dječak je zatim, kako tvrdi, pobjegao i sve prijavio policiji na Novom Beogradu.

Inače, prije godinu dana objavljena je informacija da je Kostiću iznenada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a kada su ljekari konstatovali da je pod dejstvom opijata, o tome su obavijestili policiju. Nakon pretresa stana, navodno je pronađena izvijesna količina kokaina. Međutim, nekoliko dana kasnije Kostić je demantovao te tvrdnje.


(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.