x

Nude čak trojicu fudbalera

Nevjerovatna ponuda Reala za Paula Pogbu!

Madridski Real je spreman poslati nevjerovatnu ponudu za fudbalera Manchester Uniteda Paula Pogbu.

Kako navodi britanski The Times, Kraljevi su spremni Unitedu ponuditi čak trojicu fudbalera u zamjenu za francuskog veznjaka.

Tako je, prema navodima The Timesa, Real u zamjenu za Pogbu nudi golmana Keylora Navasa, te Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza.

Ova ponuda je svakako veoma atraktivna. United je za usluge francuskog fudbalera ranije tražio 150 miliona eura, a sigurno da će razmisliti o ovoj ponudi koja je izuzetno primamljiva.

Pogba je ranije isticao veliku želju da obuče dres kraljevskog kluba. To nikada nije krio, a vrlo lako bi se moglo desiti da mu se ovog ljeta želja i ispuni.

Što se tiče igrača Reala koji su ponuđeni Unitedu, oni su otpisani od strane Zinedinea Zidanea. Trener Kraljeva ne računa na njihove usluge i ekipa sa Santiago Bernabeua će ih pokušati maksimalno iskoristiti u ljetnom prelaznom roku.

Interesantno je svakako da su se sva trojica ranije povezivala sa Unitedom. Bale i Navas su čak bili jako blizu dolaska na Old Trafford, ali su dogovori propali.

Kostarikanski golman je trebao 2016. godine preći u United kao dio razmjene za Davida de Geu, dok je Bale odabrao Real Madrid 2013. godine ispred tima sa Teatra snova.

Ipak, sada bi se lako moglo desiti da obojica obuku dres Uniteda, baš kao i James Rodriguez koji je među prvim otpisan od strane Zidanea.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.