x

Nevrijeme joj ništa ne može: Marija Šerifović održala fantastičan koncert na Koševu! (GALERIJA)

Marija Šerifović održala je sinoć veliki solistički koncert na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu. Hiljade fanova uživale su u njenim nevjerovatnim vokalnim izvedbama, a Koševom su se orili Marijini hitovi. Spektakl je organizovan u saradnji sa Beral Music, a Marijini gosti večeri su bili Jelena Karleuša i pobjednik 'Zvezda Granda' Anid Ćušić. 

"Ja ne bih ni na čiji koncert otišla po ovom vremenu. Hvala vam od srca", kazala je Šerifović na početku koncerta koji je inače bio zakazan za 30. juni, ali je zbog vremenskih neprilika pomjeren na 1. juli.


Uprskos negodovanju zbog kiše, pjevačica je nastavila nizati svoje hitove "Sama i nervozna", "Šta da zaboravim", "Deo prošlosti", "Svoja i tvoja", "11" i mnoge druge koje je publika ispratila s velikim ovacijama.


Marija je za publiku u Sarajevu otpjevala i nekoliko sevdalinki kao što je "Oči moje kletvom bih vas kleo", legendarnog bosanskohercegovačkog pjevača Safeta Isovića.


Koncert je počeo oko 21:30 sati, a publika je skoro tri sata mogla uživati u Marijinim emotivnim interpretacijama, ali i gostima koji su dodatno začinili noć.


Jedan od Marijinih gostiju bio je Mostarac Anid Ćušić, ovogodišnji pobjednik takmičenja "Zvezde Granda". Pozornicu s Marijom dijelila je i njena kolegica, spacijalna gošća Jelena Karleuša.


"Ja sam ponosna na Mariju. Ponosna sam što sam ovdje s vama i čast mi je pjevati za vas. Marija, volim te", kazala je Karleuša.


Foto: Edin Bičo/Ekskluziva.ba
Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.