x

Odbio smanjenje plate

Neymar na nevjerovatan način pokušava isforsirati povratak u Barcelonu

Više nije tajna da se Neymar želi vratiti u Barcelonu, ali to čelnici PSG-a ne žele dopustiti.

Neymar je na ljeto 2017. godine stigao u PSG iz Barce za rekordnih 222 miliona eura, ali se očito pokajao zbog toga. Prošlog ljeta je na sve načine pokušao da se vrati u katalonski klub, ali mu to nije uspjelo.

Iako je jasno da će situacija oko pandemije itekako zadati udarac klubovima u ljetnom prelaznom roku Neymar očito još uvijek ne odustaje od želje da se vrati na Camp Nou.

Le Parisien je objavio danas da je Brazilac došao u novi sukob s čelnicima PSG-a, te da jednostavno pokušava na sve načine da im pokaže da mu je cilj da ponovo zaigra u dresu Barcelone.

Naime, Neymar je jedini fudbaler franucskog kluba koji je odbio da mu se plata smanji za 70%. Francuski mediji pišu da se na taj način ponovo suprostavio čelnicima kluba i jednostavno pokušava ih nagovoriti da prihvate ponudu Barcelone.

Jasno je da PSG i Barcelona nisu u dobrim odnosima i to je glavni razlog zbog čega Parižani svim silama odbijaju pustiti Neymara u Barcu iako je svima jasno da on nije baš sretan u francuskom klubu.

No, navijačima PSG-a je itekako zasmetalo što je Neymar odbio smanjenje plate kako bi pomogao klubu jer je jasno da mu novca baš i ne fali.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.