x

idealno mjesto za odmor

Nezaboravan vikend u wellnes i spa kompleksu Terme Ozren!

Stalno ste u svakodnevnoj trci, živite ubrzano uz stres na poslu, dok sasvim malo vremena imate za opuštanje i sebe. Posmatrati planinu u ugodnom ambijentu ekskluzivnih Termi Ozren daje posebnu dozu opuštanja i odmora koja vam je itekako potrebna.


Nakon ugodno odspavane noći u luksuznom kompleksu doručkujete i odlučite da prije odlaska na bazen dan započnete tako što ćete uraditi nešto pozitivno za svoje tijelo temeljnom relaksacijom u sauni ili parnom kupatilu.


Od davnina je poznato da boravak u prostoriji obloženoj sa soli (haloterapija) pomaže kod mnogih bolesti i zdravstvenih stanja, poput problema s aknama, dermatitisom, psorijazom, upalom bronha, grla, krajnika, pluća i sinusa, te i alergijama. Ukoliko želite da poboljšate svoje zdravstveno stanje ili smanjite nivo stresa svakako se preporučuje boravak u finskoj sauni.


Opuštanje nećete pronaći samo u saunama, slanoj sobi nego i na masažama. To je oaza ugodnog osjećanja i relaksirajućeg odmora. Da se zaista radi o bogatoj ponudi pored uobičajenih vrsta masaže, tu su ekskluzivni tretmani tijela i lica namijenjena skidanju masnih naslaga, detoksikaciji, te zatezanju, oksigenaciji i hidrataciji kože.


Pored toga tu su brojne druge aktivnosti koji nudi okolina. Ako se odlučite na dugu šetnju možete vidjeti djevojačku pećinu, farmu jelena lopatara te Goransko i Orlovo jezero. Za avanturiste onda će ovo biti idealna kombinacija brdskog biciklizma i paraglajdinga kao dio vašeg nezaboravnog odmora na Termama Ozren.


Šarmantni kompleks u kontinentalnom dijelu netaknute prirode definitivno ima svoje čari. Ukusna hrana i ugodan prirodni ambijent uz provjerenu, kvalitetnu i povoljnu uslugu samo su neki od razloga zašto biste potragu za svojom destinacijom na kojoj ćete provesti svoj odmor trebali skrenuti prema Termama Ozren.


Posjetite Terme Ozren i putem društvenih mreža: 
https://www.instagram.com/termeozren/
https://www.facebook.com/termeozren
https://termeozren.com/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.