x

Ni ne sluti šta je čeka! Draganin muž i žena njenog ljubavnika ulaze u Zadrugu! Siniša: Us.aću se ku.vi u život!

Rijaliti-zvijezda Dragana Mitar nedavno je ponovo kročila na luksuzno imanje u Šimanovcima i postala regularni takmičar treće sezone rijalitija "Zadruga".

Kako Rijaliti saznaje, Mitrovljeva je mirne glave ušla u rijaliti jer je sud naložio da njen još uvijek zakoniti suprug Siniša Dragutinović bude istjeran iz stana koji je ona dobila na korištenje zbog sina Jovana. Međutim, Dragana ne zna da je Siniša odlučio da uđe u "Zadrugu 3" i javno dokrajči majku svog djeteta. Osim toga, njen ljubavnik Edis Edo Fetić iz Novog Pazara zvani Torta već je ušao u Imaginarijum, ali tu nije kraj iznenađenjima jer se igri priključuje i Edova još uvijek zakonita supruga.

Naime, Sinišin stan u Beogradu prije nekoliko mjeseci dodijeljen je Dragani i njihovom zajedničkom sinu Jovanu, ali ih je Siniša izbacio, promijenio bravu i izbacio Draganine stvari, a potom uselio bivšu suprugu. Dragana je pravdu potražila na sudu, te je 26. novembra Siniša istjeran iz stana, te je Mitrovljevoj omogućeno da ponovo u njemu živi sa sinom, što i planira nakon izlaska iz "Zadruge". Dragutinović je van sebe od bijesa, a kako saznajemo, planira osvetu u rijalitiju, te pregovara s produkcijom.


- Siniša je poludio kada je saznao da mora da napusti svoj stan kako bi ga ustupio Dragani da živi tu sa Jocom. Kada je policija pokucala na vrata sa nalogom za iseljenje, on je pomahnitao, toliko je vikao da ga je cijela zgrada čula. Rekao je: "Zbog ku*ve sam ostao bez stana, us*aću joj se u život." Otišao je kod majke dok ne vidi šta će, ali ne namjerava da se zaustavi, riješen je da joj kad-tad preotme taj stan - objašnjava izvor i navodi da je Siniša uveliko u pregovorima za ulazak u "Zadrugu".

- Siniša je već nekoliko puta bio na razgovoru u Pinku i dogovarao se o uslovima ulaska. Njemu je bilo bitno da uđe nakon Dragane kako bi pripremio materijal da je uništi. Takođe, tražio je pozamašan honorar, tako da su pregovori još u toku, ali njegov ulazak očekuje se u narednih mjesec dana - navodi dobro obaviješten izvor i otkriva da to nije najveći šok koji će Dragana u rijalitiju doživjeti.


- Ulazak u "Zadrugu" ugovorio je i Edo Torta, koji se u subotu priključio igri u Imaginarijumu, međutim, po ulasku je negirao vezu s njom, pa su oboje tvrdili da su samo prijatelji. Edo je Draganin dečko, ali je on još pred zakonom oženjen čovjek. Njegova supruga takođe pregovara o ulasku, te će to biti, u najmanju ruku, pravi rusvaj u Bijeloj kući, pašće krv kad se svi sastanu na jednom mjestu. Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo je varao ženu s Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi. Edova žena je rekla: "Kad se ja pojavim, sve će maske pasti" - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.