x

nakon tamare đurić, pjevačica se našla na meti komentara zbog operacija

Ni traga od ove Edite Aradinović: Pjevačica se izoperisala, samu sebe ne bi prepoznala! (Foto)

Pjevačicin "osvježeni" fizički izgled naišao je na mahom negativne reakcije korisnika društvenih mreža.

Edita Aradinović prije nekoliko dana uslikana je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u društvu javnosti nepoznatog muškarca.

Pjevačica se pojavila u opuštenom izdanju, u kožnoj jakni, crnim helankama i patikama, no, ipak ono što je svim zapalo za oko jeste drastična promjena folkerkinog fizičkog izgleda.


Foto: ATA Images

Njeno novo, evidentno drugačije, izdanje izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a jedan od korisnika Tvitera, istakao je da neodoljivo podsjeća na kćerku Mileta Kitića, Elenu, te da je žalosno što je do te mjere korigovala svoj izgled.


- Ali što je Edita postala Elena Kitić... Meni bude baš žao kad vidim ovo, jer skapiram koliko ove lijepe i se.si djevojke izjedaju kompleksi i mijenjaju sve što mogu dok ne dođu do ovog levela. I onda ko si, šta si, gdje si? A bila si lutka - prokomentarisao je jedan tviteraš Editinu promjenu na licu.

Podsjetimo, nekadašnja pjevačica grupe "Ministarke" našla se na svim naslovnim stranama nakon što je u medije isplivao sramotan snimak njene žestoke tuče sa Indirom Aradinović Indi.


Foto: ATA Images

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.