x

Nije htjela da se vrati mužu, pa je zvao i dalje zakonitu ženu njenog sadašnjeg dečka u pomoć! A tek da čujete šta joj je ponudio: Andreana Čekić zgrožena prevarama!

Andreana Čekić bez dlake na jeziku progovorila je zlostavljanju koje je preživjela u braku. Ona se sada razvodi od Ivana Miladinovića i ne preza od toga da istakne šta ju je natjeralo na takvu odluku.

"Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom a sebe velikim. Više puta je rekao da pjevam kao k..ac kad ne pijem, pa me je tjerao da pijem kad radim i kad snimam pjesme. Tom vrijeđanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović, i bili su zgranuti", kaže Andreana i dodaje:

"Vrijeđao me je skoro svaki put poslije svirki pred bendom. Kad god sam izašla s novom idejom, govorio je da ne znam ništa o poslu, da treba sve da prepustim njemu. Jednom sam bend zamolila da navježbaju pjesmu 'Do mene je' jer mi se mnogo dopala i željela sam da je pevam na nastupima, ali on nije htio da čuje jer ga je mrzilo. Rekao je da je bolje da iskopam još neku staru Šemsinu ili Draganinu pjesmu. Jedino su je skinuli gitarista i bubnjar i pjesma je postala megahit u mojoj izvedbi. Bio je protiv da snimim 'Cipele' sa Emirom jer Emir u to vrijeme nije bio toliko zastupljen u Srbiji."


Andreana je zatim otkrila da postoji više razloga zbog kojih je odlučila da se razvede.

"Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja s drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mjesecima poslije moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada samu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Znao je da će finansijski prosperirati samo uz mene."


Ona je otkrila i detalje veze sa novim, oženjenim dečkom, pa dodala da joj se suprug sveti i preko njega.

"Pošto nisam željela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao putem medija. Prvi korak bio je da predloži Markovoj još uvijek zakonitoj supruzi da izjavi za medije da sam joj preotela muža. Obećao joj je pomoć i pružio prijateljsku ruku da zajedničkim snagama unište moju karijeru. Nažalost, ona ga je poslušala, pa je time započela lavinu lažnih izjava o Marku i meni. Ono što nije spomenula jeste to da su Marko i ona već dvije godine u formalnom braku, da je on mnogo vezan za kćerkicu i da je samo zbog nje živio u istom stanu s Marinom", ispričala je ona. 

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.