x

Nije ljubav nestala, već su me njegovi bolesni nagoni povrijedili kao ženu: Valeri Božinov ostao bez najveće podrške, Biljana naišla na podršku svih nakon raskida!

Ljubavi između bugarskog fudbalera Valerija Božinova i prelijepe Biljane Dol - Jenić je došao kraj. Iako je sve djelovalo kao savršeno između njih, veza traje već nekoliko godina, prelijepa Biljana je i sama objelodanila kako su definitivno raskinuli. Djelovali su kao skladan i savršen par, što je i sama navela, ali samo Biljana zna šta je sve trpjela. Okidač su prevare i avanture sa strane. Biljana je to navela  u javnoj objavi na Instagramu, nakon koje je naišla na veliku podršku, naročito jer su svi znali šta je sve učinila za njega. 

Biljana je na Instagram postavila objavu sljedećeg sadržaja: 

- "Valeri i ja više nismo zajedno .

Na žalost došao je kraj našem zajedničkom putovanju koje je mnogima djelovalo kao san.. .

Dala sam sve od sebe da budem najbolji saputnik, jer sam mu pomogla da oživi karijeru, postane bolji roditelj, popravi odnose sa majkom i bivšim suprugama, a sve u cilju da ga učinim srećnim i ispunjenim...


Bila sam uz njega kada je doživio padove i kada se vraćao na vrh... i u Kini i u Vraci uvijek sam bila uz njega...

Ali očito da to nije bilo dovoljno i da su njegovi nagoni jači od toga...

Ne, ovdje nije došlo do prezasićenja, niti je ljubav nestala, već su me njegovi bolesni nagoni i potrebe da ih zadovoljava sa strane povrijedili kao ženu... Želim mu svu sreću u životu, ali Biljanu Doll i ženu koja će ga voljeti i podržavati bezuslovno kao ja neće naći nikada. THE END."


Interesantno je kako je fudbaler Valeri Božinov javno pričao kako mu je Biljana promijenila život. Zbog nje nije htio da se vrati u Bugarsku, pričao je kako mu je najveća podrška, koliko je voli, kako je ona nešto najljepše što mu se desilo u životu... Međutim, očigledno to nije cijenio na pravi način pa je šarao i varao sa strane.

Sudeći prema Biljaninoj objavi, i pored ljubavi koja je i dalje tu, više nije u stanju da mu prelazi preko ljubavnih avantura sa strane. Dok su svi mislili kako živi život iz bajke, ona je ćutala na njegove prevare, te je sada presjekla i odlučila kako je svemu kraj. Biljana je naišla na podršku javnosti, a interesantno je kako se udostojio da bez imalo srama svoj komentar postavi i sami fudbaler napisavši: "Hvala ti za sve." 


.

.

ž.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.