x

Nije me Đorđe povrijedio: Brutalno pretučena Ivana pred policijom prvo branila nasilnika, a onda je briznula u plač!

Ivana Filipović pokušala je da zaštiti svog dečka Đorđa Lackovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je brutalno pretukao motkom, kasapio nožem i pekao peglom, piše list "Alo".

Ivana Filipović (22), koju je, kako se sumnja, u utorak u zajedničkom stanu u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), u prvi mah u bolnici nije željela da kaže kako je zadobila brojne povrede i opekotine po tijelu. Ona je po prijemu u bolnicu ljekarima rekla da se povrijedila prilikom pada.

- Ivana je privatnim automobilom dovezena u bolnicu sa polomljenim rebrima, isječenim nogama i opekotinama od pegle po tijelu. Međutim, kada su je ljekari pitali kako je zadobila te povrede, ona je snuždeno rekla da se saplela i pala niz stepenice - tvrdi za "Alo" izvor blizak istrazi.


Ivana je u bolnici sve ubjeđivala da su povrede samo od pada i da nema razloga da "dižu frku". Međutim, ljekari su reagovali kako treba i slučaj su prijavili policiji. U bolnicu je odmah poslata patrola, koja je od Ivane uzela izjavu.

- Djevojka je bila u stanju šoka, a u očima joj se vidio strah. Kada su je policajci pitali da im objasni kako se povrijedila, počela je da muca i da priča o padu niz stepenice. Govorila je nepovezano i objašnjavala da je u pitanju nesrećni slučaj. Iskusni policajci su joj povlađivali i puštali je da priča, ali su je u onda upitali gdje joj je dečko. To pitanje je bilo pun pogodak jer je Ivana briznula u plač i rekla: "Nije me moj Đorđe povrijedio" - objašnjava naš sagovornik.


Iskusnim policajcima je odmah bilo jasno da Ivana, uprkos preživljenoj torturi, pokušava da zaštiti dečka.

- Otvoreno su joj rekli da znaju da nije povrijeđena prilikom pada, već da je očigledno da je pretučena i da nema razloga da štiti napadača. Predočili su joj da to može da se ponovi, ali da onda posljedice mogu biti mnogo gore - kaže sagovornik i dodaje da je to žrtvu natjeralo da progovori o svemu.

Tada je Ivana priznala da se posvađala sa dečkom, sa kojim živi već neko vrijeme.

- Rekla je da su ona i Đorđe kobnog dana oko podneva počeli da se svađaju jer je on ljubomoran. Ispričala je da je on u naletu bijesa počeo da je udara i da se nije obazirao na njene molbe da prestane. Tukao ju je rukama, nogama, palicom, pekao peglom, pretio i vitlao nožem, a zatim je izašao iz stana. Tada je pozvala prijateljicu, koja ju je dovezla do bolnice - prepričava naš sagovornik.


Kako kaže, djevojka je štitila Đorđa jer joj je prijetio.

- Bojala ga se jer joj je zaprijetio da će biti svašta ukoliko ga prijavi. Rekla je da je on dobar, ali da ima izlive besa u naletu ljubomore i da tada gubi svaku kontrolu i ljudskost. Ćutala je iz straha od reakcije okoline i sramote - kaže sagovornik.

Nakon prijave, policija je locirala i uhapsila Lackovića, kome je određen pritvor do 30 dana. Tokom saslušanja osumnjičeni se, kako saznajemo, u početku držao gordo, da bi na kraju skoro plačnim glasom počeo da objašnjava koliko voli Ivanu i da nije želio da je povrijedi.

- Priznao je da ju je tukao motkom, mučio vrelom peglom i sjekao nožem, ali se i pravdao da je to uradio u naletu ljubomore. On je objašnjavao da nije bio svjestan da je toliko povrijedio djevojku koju neizmjerno voli - kaže naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.