x

Nije svaki ruž za svaku priliku, evo kako odabrati pravi

Sigurno svaka od vas ima onaj jedan ruž za usne koji joj savršeno odgovara i pri kupovini novog nikada i ne pomišlja da potraži neku drugu nijansu. To je dobro, ali ipak nemojte smetnuti s uma kako svaka nijansa, pa tako i ona koja vam savršeno odgovara, šalje određenu poruku, a na temelju boje koju primjećujemo na nečijim usnama donosimo zaključke čak i o tome koliko je dotična osoba kreativna, pouzdana ili profesionalna.

Generalno gledajući, snažne, izražajne boje uglavnom povezujemo sa snažnim karakterom, dok one nježnije povezujemo s pitomim, tihim i toplim osobnostima. Sukladno tome, evo koje nijanse nose koju poruku:

Razgovor za posao. Na razgovoru za posao želite ostaviti dojam snažne i samopouzdane osobe, no ne želite da vaš ruž dominira razgovorom i vama. Nijansa koja će najbolje odraditi taj posao za vas je nijansa šljive zahvaljujući kojoj ćete izgledati profesionalno i ambiciozno, ali ne pretenciozno. Ova nijansa odražava samopouzdanje bez dojma nepristupačnosti pa je idealna za ovakve prilike.


Prvi spoj. One osobe koje tragaju za ozbiljnom vezom nadaju se odanoj osobi u koju će moći imati povjerenja, dok se oni zainteresirani za vatrenu romansu fokusiraju na fizičku privlačnost. Na vašu sreću, vi ne morate birati nijansu sukladno svojim željama jer postoje nijanse uz koje ćete poslati obje poruke. Boja šljive i nude tonovi dvije su nijanse koje će za svaki dejt biti pun pogodak budući da se osobe koje biraju ove nijanse smatraju najpouzdanijima i najprivlačnijima.

Posao. Bez obzira na posao koji radite, želite da vaše kolege s vama sarađuju, dijele mišljenja, i da vas percipiraju kao pristupačnu i dragu osobu s kojom mogu sarađivati na rješenju nekog problema. Dojam takve osobe ostavit ćete odabirom nude nijansi koje šalju jasnu poruku da ste spremni na saradnju, brižni i druželjubivi.

Upoznavanje njegovih roditelja. Kad god ste u prilici upoznavati nove ljude u opuštenoj atmosferi, odlučite se za neku od ružičastih nijansi. Ove nijanse odaju dojam pristupačne osobe koja se voli družiti i zabavljati pa je savršena upravo za sve one situacije kada u ležernoj atmosferi na nekoga želite ostaviti dobar prvi dojam.

Posebne prilike. Bilo da se radi o važnoj večeri ili domjenku, ili možda prezentaciji na poslu koju vi vodite, želite zablistati u punom sjaju, ostavljajući dojam snažne, samopouzdane i hrabre osobe koja tačno zna šta želi u životu. Takvu ćete poruku poslati odabirom klasične crvene nijanse koja bolje od bilo koje druge otkriva snagu vašeg karaktera.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.