x

Nije sve kao što izgleda: Istina o odnosu Mirke i Vujadina!

Mirka Vasiljević izašla je u provod sa partnerom fudbalerom Vujadinom Savićem, a ona je otkrila da se, iako joj se muž vratio u Beograd njih dvoje rjeđe viđaju nego kada je bio u inostranstvu.

- Niko mi ne vjeruje kada kažem da sam ga mnogo više viđala i provodila vrijeme sa njim dok je radio u inostranstvu. Tada se znalo kako funkcionišemo, djeca i ja odemo kod njega na dva mjeseca i to vrijeme maksimalno iskoristimo. On zna da ćemo biti tu određeno vrijeme i posveti se samo nama. Trening-kuća, trening-kuća. A kad je u Beogradu, potpuno je drugačija priča - kaže Mirka, kojoj ipak nije svejedno što muž sve manje vremena provodi kod kuće kada je u Srbiji.


- Ovo je njegov grad, ovdje je odrastao i ima mnogo prijatelja, pa poslije treninga uvijek ode na piće s drugarima. Ako ima slobodan dan, onda uveče ide u izlazak, tako da smo ga djeca i mnogo više viđali dok nije igrao za naš klub. Vujadin je u inostranstvu samo orijentisan na kuću, a u Beogradu nije baš tako - iskrena je bila Mirka i dodala da je djeca često pitaju kada će dobiti batu ili seku.


- Djeca me često pitaju kada će mama da bude trudna, a ja bih veoma voljela još jedno dijete. Međutim, dosta obaveza imam oko njih troje... Škola, vrtić, treninzi, jedva uspijevamo sve da izguramo, pa mislim da još nije vrjieme. Djeca se takođe često šale kada me vide poslije jela sa naduvenim stomakom da mama ponovo nosi bebu. Poslije takvih priča se igraju i nagađaju da li će biti bata ili seka, a ja tada shvatim da bih baš voljela da opet budem trudna - rekla je glumica.


S obzirom na to da je njen muž Vujadin veoma aktivan na društvenim mrežama, a da Mirka nije pretjerani ljubitelj, kaže da nema namjeru da otvara nalog na Instagramu.

- Vujadin obožava sve društvene mreže, mislim da je imao sve koje su postojale. Mene takav kontakt sa ljudima nije nikada interesovao, a isto tako nikada nisam ušla na Vujadinov Instagram nalog i nešto čeprkala, ko traži, taj će nešto uvijek naći, a ja nisam u tom fazonu - otkrila je Vasiljevićeva.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.