x

Nije svejedno gdje vas ljubi – “pročitajte” ga…

Ako imate dilemu da li je partner zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gdje vas ljubi – savjetuje stručnjak ѕa veze dr David Benett.

Jer, nije svejedno gdje “završavaju” poljupci i navodi nekoliko najčešćih mjesta, a da to nije francuski poljubac.

#1 U obraz

“Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas”, kaže dr Benett. Ali, ako ovi poljupci nisu jedini, onda su slatki mali podsjetnik da vas partner voli.

#2 U čelo

Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vrijeme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku.

#3 U vrat

Ako vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude.

#4 U stomak

Poneki poljubac u stomak, znači da je partner sasvim opušten, osjeća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite Malo je vjerovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.

#5 Po cijelom tijelu

“To Pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas”, objašnjava stručnjak za veze. Želi da budete intimni i da istraži svaki milimetar vašeg tijela. Zvuči savršeno, zar ne?!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.