x

Nikad je neće prežaliti: Marko Miljković progovorio o nasilju nad Enom Popov i poslao joj poruku!

Ena Popov postala je tema razgovora zadrugara kada je Miljana Kulić otkrila da je upravo ona ta bivša djevojka koju je Marko Miljković fizički zlostavljao. Međutim, Marko je sinoć nakon što mu je pokazan snimak razgovora Miljane i Zorice, progovorio o nasilju nad bivšom djevojkom:  

- Nema to nikakve veze sa Enom. Desilo se sa drugom bivšom djevojkom, nasrnuo jesam, pomirili smo se poslije toga, ja nisam mogao da živim sa tom činjenicom, pa smo raskinuli - rekao je Marko.

- Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena. Ali jedino je i iskreno volio tu Enu Popov. Iživljava se nad djevojkama... On Enu nikada neće moći da prežali i nikada neće imati djevojku poput nje - ispričala je Miljana.


- Ja se izvinjavam Eni Popov u ime majke monstruma, što izgovara ovako gnusne laži i želim joj svu sreću u životu - poslao je poruku bivšoj djevojci Miljković.

Podsjetimo i Ena Popov se oglasila ovim povodom kada je rekla sljedeće:

- Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bi lijepo da svi žive u sadašnjosti.


- O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su dio moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio dio mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - rekla je Ena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.