x

Nikad ne bih bila s njim da sam znala da je gej! Katarina Grujić zgranuta: Sumnjali su ljudi oko mene, ali ja ništa nisam primijetila, sve je bilo savršeno!

Katarina Grujić još jednom je progovorila o svom i više nego turbulentnom ljubavnom životu, koji i danas privlači ogromnu pažnju javnosti. Međutim, umjesto o sadašnjem, pjevačica je bila upitana o izvijesnom bivšem koji je, kako se navodi, pripadnik LGBT popilacije.

Ona je sa velikom sigurnošću tvrdila da nije bila u takvoj vezi, a kako joj nisu povjerovali, riješila je da ipak javno pojasni čitavu situaciju.

"Da sam znala nikad ne bih bila sa takvim čovjekom u vezi. Al', sad, da li je taj čovjek poslije postao gej ili nije, to ja stvarno ne znam. Ne bih sigurno bila sa njim. To nije fer. Tako da, mislim da sam možda uradila neko humano djelo", ispričala je Katarina, ističući da ona sa izvijesnim momkom nije imala problema, već da je njena okolina sumnjala u njegovu se.sualnu orijentaciju.

"Mislim da su drugi oko mene sumnjali na nekog mog bivšeg partnera, ali ja to stvarno nisam znala, niti sam to primijetila u našoj vezi. Mislim da je sve bilo savršeno u redu. Tako da, šta je poslije mene bilo, neka je. Samo da je taj neko srećan i da dobije ono što on poželi", rekla je ona sa osmijehom, bez ijedne riječi više.


Trenutno, iako je u sretnoj vezi, smatra da nije spremna za brak. A kada su je upitali da li je nedavno zaprošena, rekla je da nije, niti je ikada bila.

"Nikada, hvala Bogu", rekla je ona, pa se nasmijala.

U depresiji zbog ljubavi, pak, tvrdi da nikada nije bila, bez obzira na to što joj na riječ još jednom nije povjerovano.

"Pa, nisam! To je nemoguće. Nije moguće, zato što ne znam šta je za vas depresija. Jedan dan patiti, to nije depresija", oštra je bila Katarina, šaleći se kako nije bila bez partnera ni mjesec i po dana.

Atraktivna crnka za sebe bez treptaja oka umije da kaže da je prava bomba. Što se tiče njenog fantastičnog izgleda - niti za čim žali, niti bi šta mijenjala. Zbog silikona se ne kaje, a spomenula je i da joj trebaju veće grudi nego što već ima.


Sa druge strane, istina je da se boji da ne dobije zdravstvene probleme koji bi ugrozili njenu karijeru.

"Da. S obzirom da sam svašta prošla, ne bi valjalo da se ponovi", kratko je prokomentarisala ona, pa istakla da se, pak, alternativnom medicinom nije služila.

Ma šta se šuškalo, Katarina ističe da joj otac nikada nije branio da se bavi pjevanjem.

"Ne. Nikad nije ni branio. To je nemoguće."

Takođe, ona se dotakla i teme vožnje, pa otkrila da nikada nije podmićivala policiju da joj ne bi pisali kazne. Kako je istakla, oni su dobri, a ko zgriješi - mora i da plati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.