x

Nikad ne bih uzela hranu koju je Anabela poslala: Nakon što je prisustvovala Luninom rođendanu, Matora uputila ove riječi na račun Atijasove!

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Tome Panića zbog hrane koju je jedan od zadrugara pojeo Tomićevoj. Ova zadrugarka je bila bijesna kada je vidjela da nema svoju hranu, pa je opsovala onog zadrugara koji je istu pojeo.

Toma se uvrijedio, pa je ušao u raspravu sa Tomićevom. Da podsjetimo, danas je Luna Đogani proslavljala svoj 23. rođendan, pa je hrane bilo u izobilju, ali Matora to nije jela jer nije u dobrim odnosima sa blogerkinom majkom Anabelom Atijas.


Panić je prišao Matoroj kako bi riješio nesuglasice sa njom i tom prilikom mu je ona priznala da je bijesna što joj neko pojeo njenu hranu, a pritom su svi ručali ono što je poslala Lunina porodica, a samo ona nije. 



- Nisam gledala samo u tebe, gledala sam u Miću i u Maju. Gledala sam u vas troje. Rekao si: "Nemoj da me psuješ". Ti si reagovao burno, ne ja. Rekla sam da j**em mater onome ko je pojeo, a nije bio na žurki. Došao si da jedeš hranu, pored ovolike hrane. Ovdje su svi mogli da se nađu prozvani. Ja ne bih u životu pojela hranu koju je Anabela poslala - pričala je Matora.

-Ja sam ti rekao da me ne psuješ i kraj priče. Ja kažem svakome šta hoću - dodao je Toma. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.