x

Nikad veći haos između Lune i Marka: Zapušio joj usta rukom, a potom razlupao kameru! (Video)

Luna Đogani zamjerila je Marku Miljkoviću što nije obratio pažnju na nju tokom žurke, već je gledao u rulet sto dok je ona pjevala pjesmu za njega. Poslije haosa u kazinu, Luna i Marko su završili u hotelu, a tamo je on urlao na nju i pokušavao da je smiri. Međutim, to nije uspio, pa je u naletu bijesa njoj zapušio usta svojom rukom i polomio kameru.

- Boli me k...c! Boli me k...c! Da li ti je jasno? Pos..em ti se na ljubav - vikala je Luna.

- Tišina. Riječ da ti nisam čuo. Da li ti je jasno? Da se smiriš! Budalo! Hoćeš da se smiriš ili nećeš? Ja sam ti rekao, Luna! Rekao sam ti! Hoćeš li da se smiriš? Da ili ne? Pi..a ti materina! Što moraš tako da se ponašaš? Znaš li gdje smo? Na televiziji! Rekao sam, tišina! Ima da se smiriš, a ne da praviš budalu od sebe! - vikao je Marko.

- Ti znaš da mi je teško! Majka mi tamo leži poluživa, sestri mi je danas rođendan! Po čemu si mi pokazao da me voliš? Kocka ti je bitnija od mene - vikala je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy