x

Niko ne može da vjeruje: Darko Lazić još nije stao na noge, a donio važnu odluku!

Folk pjevač Darko Lazić vraća se pjevanju nakon što je preživio tešku saobraćajnu nezgodu, zbog koje je gotovo dva mjeseca bio prikovan za bolnički krevet.  Ovoj informaciji najviše su se obradovali njegovi fanovi, koji su na društvenoj mreži Instagram ostavljali komentare podrške u ogromnom broju. 

Oni su uslijedili nakon Lazićeve objave sa tonske probe i video-klipa na kojem pjeva.

- Hvala dragom Bogu. Jedva čekamo da te slušamo i gledamo. Konačno je došao taj dan da ti uzmeš mikrofon u ruke. Ajde, obraduj nas novim pesmama, tako smo te dugo čekali - jedan je od komentara na toj društvenoj mreži.

Miljan Vračević, pjevačev menadžer i vozač, potvrdio je za „Alo!“ da će Darko uskoro krenuti sa nastupima i nije krio oduševljenje zbog toga.


- Okupio nas je debeli i krenuli smo sa pripremama i tonskim probama. Sa nastupima ćemo sačekati još neko vrijeme, kako bi bio u potpunosti spreman da održi nastup od nekoliko sati - kaže Miljan za „Alo!“.


- Vidjećemo koliko će vremena biti potrebno i kada će on sam reći: „Sad sam spreman.“ Važno je da matori ima čeličnu volju i želju i da ga glas, Bogu hvala, drži dobro - kaže Miljan, koji je uz pjevača bio sve vrijeme tokom njegovog oporavka u KBC Zemun, ali i kasnije tokom rehabilitacije u „Seltersu“.


Podsjećanja radi, pjevač je nedavno rekao da jedva čeka da izađe pred publiku sa novim pjesmama, te da mu kafana i mikrofon užasno nedostaju.

- Planiram novi album i jedva čekam da ugleda svjetlost dana. Sve ovo vrijeme najviše mi je nedostajao kontakt s publikom. Kafana je moj život, a pjevanje najveća ljubav. Jedva čekam da im se vratim - rekao je Darko za „Alo!“.


Darko Lazić je i dalje u invalidskim kolicima, mada u okviru terapije vježba da stane na noge. On je u teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se desila 23. oktobra na ulazu u Brestač, kod Pećinaca, polomio kuk i butnu kost, a kasnije je, usljed unutrašnjeg krvarenja i povrede organa, ostao bez slezine. Ljekari sa Banjice su Darku ugradili vještački kuk i ekstenziju u nogu, a pjevač i danas odlazi na fizikalnu i kinezi terapiju. Usljed bolničkog ležanja oslabio je preko 20 kilograma.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.