x

Nikolija i Relja čekaju drugo dijete: Pjevačica ponovo trudna?

Nikolija Jovanović poslije prvog porođaja brzo je povratila savršenu liniju. Kako se navodi, neko vrijeme se i izgladnjivala, pa čak i narušila svoje zdravlje. Naime, pojavili su se navodi kako pjevačica boluje od anoreksije, a kada je uhvaćena dok je izlazila iz jedne privatne klinike, samo je podgrijala glasine.

Očigledno da je ozbiljno shvatila svoju situaciju, pa je krenula na preglede, prenosi Alo pisanje Sveta, međutim, pojavila se i sumnja da je Nikolija zapravo ponovo u drugom stanju.

Iako se ona nije javno oglašavala po ovom pitanju, njen dragi Relja Popović gostujući u jednoj emisiji progovorio je i o mogućem proširenju porodice.


""Želim ga uvijek (sina), samo čekam pravi trenutak. Ako je ovo pravi trenutak, saznaćete uskoro", otkrio je on u Amidžiju planove za budućnost u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, pa nastavio: "Iskreno, prvo sam htio sina, ali sada kćerku ne bih mijenjao za 700 sinova. Volio bih četiri kćerke i jednog sina, jer bi Nikolija voljela sina."

"Sin će vam se sigurno zvati Nikola, jer vam je kćerka Rea", odgovorio mu je voditelj tada.

Da li je riječ o anoreksiji ili možda o trudnoći za koju su takođe karakteristični ovakvi simptomi, samo će vrijeme pokazati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.