x

sve će prodati da vrati dugove

Nikolina Pišek švorc! Nosi narukvicu od 45.600 eura, oko vrata privjesak od 6.650 eura, a sad razmišlja da sve to proda da vrati dugove!

Nikolina Pišek traži način kako da izađe iz finansijske krize, o čemu se piše posljednjih dana. Voditeljka se hvata za slamku spasa, pa uveliko razmišlja da proda skupocjeni nakit kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu i kako bi preživjela dok ponovo ne počne da radi.

Ona je svoj radni staž na televiziji prekinula prije devet godina, kada se udala za Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini, a koji ju je tokom braka do iznenadne smrti obasipao pažnjom.


U prilog tome svjedoči i to što s ruke ne skida narukvicu "Cartier" od 45.600 eura, koju je nosila na sahrani i kasnije na pomenu od 40 dana. Pored toga Nikolina šeta i Tifani privjesak od 6.650 eura, kao i vrijedan vjerenički prsten. To nije jedina vrijednost koju su posjedovali, ali imali su i veliki gubitak.


Podsjetimo, prije dvije godine supružnici su iznajmili vilu u Hrvatskoj iz koje im je, kako su prijavili policiji, nestali satovi i nakit u vrijednosti od skoro 267.000 eura. I pored toga, bračni par je kupio pametnu vilu na kredit, koji su podigli kod jedne banke iz Austrije i jednog advokatskog društva iz Zagreba. U pitanju su dvije pozajmice od po 400.000 eura, ukupno 800.000 eura, i za to imaju hipoteku. Nekretnina je vrijedila ukupno milion i po eura, što znači da su ostatak od 700.000 eura platili u gotovini.


Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate koje su visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podjele imovine jer se nije vodila na Vidoja. Prije nego što je Ristović sahranjen, bilo je polemike o tome ko će da naslijedi njegovu imovinu, u šta spadaju nekretnine i dragocijenosti poput umjetničkih slika i nakita čiji je bio kolekcionar.


Ispostavilo se da se na njegovo ime ništa nije vodilo. Stan u centru Beograda, u Kneginje Zorke, u kojem je boravio s porodicom, vodi se na ime njegovog oca Vitora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, što je on i potvrdio na dan kada je objavljen  tekst o podjeli imovine.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.