x

Ninu Đogani zovu udavača, izbjegavaju je drugarice, a svi pravimo gluposti: Gagi otkrio da li se njegova mlađa kćerka vjerila, a evo za šta krivi Lunu!

Gagi Đogani prokomentarisao je spornu fotografiju njegove kćerke koju je postavila na Instagram, a radi se o slici na koju je stavila emotikone vjereničkog prstena i srca.

Otac Lune Đogani imao je potrebu da odbrani kćerku Ninu, koju je dobio sa Anabelom Atijas, a tvrdi da se njegova mlađa kćerka ne udaje.

"Doživjela je linč. Medijski linč. Pitaću vas samo da li znate kakva su djeca? Koliko mogu da budu gadna u tom tinejdžerskom dobu? Zar da Nina ne ide u školu? Pa svi je zovu udavača! Dijete mi se potreslo. Zar da roditelji njenim drugaricama zabrane da se druže sa Ninom? Da je ispale za već dogovoren vikend na Adi zbog jedne slike? Svi pravimo gluposti dok smo mladi. Svi smo imali nekog momka ili djevojku i smatrali da je to ono pravo i hvalili se. Pa od toga ne bude ništa. Mladost - ludost", rekao je on.


Njegova kćerka Luna koja se nalazi u rijalitiju, kaže on, takođe pravi gluposti svaki dan.

"Ona će zamrzjeti Lunu na kraju jer misli kako joj se sve dešava zbog Lune, koja se ogolila do kraja. I kako ja da ispravljam te stvari?", dodao je ogorčeni Gagi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.