x

Emilija i Karlo tvrde da će sve da plate

Nisam gej, moja supruga je popila dvije čaše alkohola, od prijetnji ne smijemo da izađemo iz kuće: Oglasili se mladenci prijavljeni za prevaru!

Mladenci koji su glavna tema medija proteklih dana, manekeni Karlo Švonja i Emilija Selaković oglasili su se povodom optužbi da su prevarili organizatore vjenčanja i ostali im dužni 15.000 eura. Emilija i Karlo jutros su se uključili u emisiju kod Jovane Jeremić i iznijeli svoju stranu priče...

Manekenku i manekena je za prevaru optužio vlasnik restorana i predsjednik udruženja Ivent idustrije Srbije, Boško Bubanja koji je istakao da su samo restoranu u kojem je slavlje priređeno, ostali dužni oko 8.000 eura, a da nisu isplatili ni dekoraciju, tortu i prateće detalje jednog ovakvog događaja.

Bubanja je mladoženju optužio i da je gej, a sada se oglasio Karlo i ispričao svoju stranu priče, te demantovao navode vlasnika restorana:


- Ove laži koje su iznesene, prije svega da sam gej i šta su još rekli, da sam prevario familiju, prijatelje, to su sve laži. Laž je i da nisam platio da tortu, muziku, i sve ostalo što sam mogao da platim. Moja supruga vam je već sve poslala skrinštove - počeo je Karlo koji je najprije objasnio problem sa manjkom gostiju za koje je Bubanja naveo da je trebalo da ih bude 200, a bilo ih je 95.

- Mi smo rekli da ćemo imati do 200 gostiju, ali da ćemo potvrditi pred svadbu. Imali smo 95 gostiju, međutim on je nama naplatio 70 stolica više - ističe.

Kako kaže, oni ne žele da pobjegnu, dodaje da je došlo do blokade računa u Kini i da će sve platiti.


- Mi ne bježimo od toga. Ljudi su nas okarakterisali kao prevarante, ali mi to nismo. Nikoga do sad nismo prevarili niti želimo. Mi ćemo u toku naredne nedjelje sve uplatiti, ali oni su nama naijneli veliku štetu sa ovim - ističe Švonja.

Kako kaže, išli su i u policiju, i dodaje da su tamo potpisali izjavu da će platiti sve.

- U tih nedjelju dvije dana prije toga imao sam ogromne troškove, jednostavno je potrebno da odem tamo da odblokiram račun što ću i uraditi. Dobijamo takve prijetnje od gospodina da imamo strah da izađemo iz kuće. Da će nas pratiti, da će neko biti iza nas, ta osoba se potpisuje kao Boško, ja ne želim da kažem da je to zaista on jer su poruke i to ne mogu da znam, mi nismo sigurni da je on, pa nećemo da ga okrivljujemo bez razloga. Nevjerovatno je kakve smo sve prijetnje dobijali - kaže Švonja.


On je rekao da je njegova žena u petom mjesecu trudnoće i da je sa njim. Kako kaže, ona je popila dvije čaše alkohola, i to razblažene, za šta je dobila dozvolu od ginekologa.

Emilija je potvrdila da je trudna i da je u petom mjesecu, kao i da joj je ljekar dozvolio malo alkohola, kao i da je ona popila dvije čaše i to razblaženog.

- Optužbe su besmislene da su smiješne. Jedino što mogu da kažem na temu onoga što se dogodilo na splavu, mogu samo da kažem da je velika laž i besmislica - rekla je ona.


- Mi ne bi sjedili sada ovdje da je to tačno. Toliko je juče izrečeno laži da ne znam šta bih rekla – rekla je Emilija.

Švonja je rekao da on i supruga žive u Beogradu, dodaje da će i dalje da nastave da rade ono što su planirali.

Dodaje da će prvo da plate račune za salu i onda da nastave normalan život.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.