x

navukla gnjev

Nisam informisana, to nije moja sramota: Milena Ćeranić o stihovima "Mladiću moj, problem je tvoj što si ti srpski heroj"!

Milena Ćeranić gostovala je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji, gdje je govorila o najnovijem skandalu kada je na jednom slavlju otpjevala stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si ti srpski heroj".

Bilo je to u danu kada je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu, po kojoj je osuđen na doživotnu robiju.

"Bila sam bijesna, malo sam se umirila sad. Pjevala sam "što si ti srpski heroj", a dešava se to da sam privatno bila tu, sastalo se nas 15 i rekli su mi da tako pjevam. To je Vujadin Savić bio, a oni često mijenjaju tekstove, a jedino bezobrazne riječi ne izgovaram. Ja tako otpjevam i kad sam sjela kažu mi da je zbog toga što se dešavalo tada. Pojma nisam imala šta se dešavalo, ja sam apolitična", rekla je Milena i dodala:


"To nije moja sramota, nisam informisana ni o čemu jer hvala Bogu, nisam imala loša iskustva i nisam htjela da se uplićem u bilo šta što ima veze sa tim stvarima. Ja sam živjela sa Ćemom, imam mnogo prijatelja muslimana, Hrvata, Albanaca, strašno mi je da neko gleda po nacionalnosti. Na estradi sam 15 godina, moglo je da mi ispadne iz usta. Neinformisana sam što se tiče politike i ne stidim se to da pričam."


"Oni su prije svega moji prijatelji, ja nisam ljuta, kriva sam zato što nisam razmišljala, ko me šiša?! Želim da se izvinim svima koji su čuli šta izgovaram, a da svojom nepažnjom nisam znala šta sam otpjevala, misleći o mladiću kao momku. Isto tako me mnogi podržavaju zbog toga, nemojte da podržavate ono što nisam, ja sam neko ko se ne miješa u te stvari. Rizikujem i da izgubim određen broj pratilaca. Ja se jako nerviram kada čitam komentare, zato ih ne čitam... Bosna je zemlja koja mi je najviše posla dala, ja kao neko iskren u stavovima, kada bi se desilo da ne volim, ja tamo ne idem i ne sjedim sa njim. Da sam radila iz koristi, mnogo bih veća zvijezda bila", izjavila je Ćeranićeva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.