x

Nisam joj za džabe pričao da je glupo žensko! Braja bez dlake na jeziku o Romani: Izbor muškaraca joj je katastrofalan!

Dragan Brajović Braja riješio je da pruži ruku pomoći prijateljici i pjevačici Romani Panić, koja je trenutno osuđena na godinu dana zatvora zbog pljačkanja bankomata. Kako se navodi, on joj sprema povratnički album za džabe, ne bi li se posle robije "vratila na scenu, gdje i pripada".

"Pomoći ću Romani da se vrati na muzičku scenu, gdje i pripada. Pripremam joj album kojim će pokoriti estradu! Naravno, sve ću uraditi besplatno, jer je Romana moja prijateljica i divan čovjek. Svako zaslužuje novu šansu, pa i ona. Zasijaće opet u punom sjaju, vidjećete", poručio je Braja, koji će pjevačici napraviti hit o pogrešnim ljubavima.


"Volim da pišem biografske pjesme u kojima opisujem stvarne situacije iz života pjevača. Tako ću Romani uraditi hit o pogrešnim ljubavima. Nisam joj džabe govorio da je glupo žensko, jer joj je izbor muškaraca oduvijek bio katastrofalan", priča on. 

"Želim joj da se što prije vrati u naše krajeve! Ne treba joj da luta po Italiji, Australiji i bijelom svijetu. To joj je očigledno došlo glave. Lesi, vraćaj se kući!"


Braja se osvrnuo i na kolege koje su do juče bile dobre sa Panićevom, a sada peru ruke od nje.

"Ružno je da se odriču nekog dok je na koljenima. Uvijek ću joj biti podrška! Dosta joj je njene muke, molim sve koji je ne poznaju da je ne osuđuju! Romana potiče iz divne i poštene porodice, sigurno im je teško, ne treba još da slušaju i čitaju ružne komentare", kaže kompozitor.


Podsjetimo, pjevačica je sa dečkom Filipom Mrkajićem ukrala podatke 35 klijenata banaka i sa njihovih kartica podigla ukupno 14.400 evua. Ona je za to krivično djelo osuđena na robiju, a moraće i da vrati ukraden novac društveno-korisnim radom, odnosno čišćenjem javnih površina, farbanjem klupa u parkovima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.