x

ne slažu se sa svime

Nisam mislila da će je oženiti, preuzela je neke stvari: Majka Novaka Đokovića progovorila o njegovoj ženi Jeleni!

Dijana Đoković (57), majka najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, izjavila je da nije vjerovala da će njen sin oženiti današnju suprugu Jelenu, te je priznala da je u jednoj odluci ne podržava.

U izjavi za Blic, kazala je da je normalno da je Jelena preuzela neke stvari, ali da se ne slaže s prehranom koju Novak praktikuje.

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se s njom", rekla je Dijana Đokovi, dodavši:


"Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja miješam. Nažalost, oni rijetko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, osobito po pitanju prehrane, koju ne podržavam", priznala je Dijana Đoković.


Podsjetimo, Novak Đoković je način ishrane promijenio prije šest godina, a do tada je čak tri puta dnevno jeo meso. U međuvremenu je po uzoru na suprugu postao vegan, iako svoje prijatelje poziva na roštilj, ali sprema salatu, krompir ili neko drugo povrće.


Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine na jednom teniskom turniru u Beogradu kada je Đoković imao 17 godina, a vjenčali su se devet godina kasnije. U braku su dobili kćerku Taru i sina Stefana.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.