x

mjesto koje vrijedi posjetiti

Nišićka Oaza nedaleko od Sarajeva je novo mjesto za bijeg od buke: Doživite čarobne trenutke okruženi prirodom!

Gotovo svaki vikend ili bilo koje druge slobodne dane, Sarajlije koriste priliku za bijeg od buke i uživanje u prirodi. Planinske ljepotice su standardna priča, a od nedavno svi oni koji žele da udahnu svjež vazduh i uživaju u prirodnim ljepotama, daleko od svih, imaju priliku da to urade u Nišićima. Naime, kompleks Nišićka Oaza je od skoro otvorio svoja vrata i već privukao dosta pažnje. Riječ je o bungalovima smještenim u predivnoj prirodi mjesta Nišići u općini Ilijaš. 

Nišićka Oaza

Krivajevići, Bosna i Hercegovina

062 707 070

Nišićka Oaza je pravo mjesto za savršen porodičan odmor ili najljepše trenutke sa vašim partnerom. Bungalovi se nalaze na Nišićkoj Visoravni koja je udaljena od Sarajeva 35km, 2km od popularnog izletišta Bijambare, te 2,5km udaljen od etno sela Ajdinovići. 


Nišićka Oaza je idealna lokacija za porodični odmor i mir od buke i stresa koji Vas svakodnevno prate. Imanje je okruženo borovom šumom i predivnom prirodom. Sam boravak će vas opustiti i potpuno relaksirati. Osim toga, sam smještaj pruža komfor, a sve je adaptirano tako da ćete se osjećati kao na svom terenu. Zaljubljene i romantičarske duše ovdje će zasigurno ispisati najljepše priče. 


Bungalovi Nišićka Oaza su novoizgrađeni luksuzni objekti potpuno opremljeni za goste. Sastoje se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. U objektima se nalazi i TV ravnog ekrana. Spavaća soba je opremljena sa više kreveta.


Privatna kućica se sastoji od prostranih dnevnih soba, kuhinje, trepezarije, spavaće sobe na spratu i velike i prostrane terase. U kompleksu se nalazi i vještačko jezero koje daje posebnu notu ovom mjestu, a u ljetnim mjesecima gostima posluži i za kupanje.


Svoj boravak u Nišićkoj Oazi možete zakazati putem Booking-a na linku: 

Više o ovoj prirodnoj idili možete pogledati putem Instagrama ili Facebooka: 

Kontakt: 
062 707 070

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.