x

pukla ljubav

Nisu izdržali ni 2 mjeseca: Dalila raskinula sa Lukom, on je provocira, a sada se oglasila i poručila samo jedno! (Foto)

Dalila Dragojević raskinula je vezu sa Lukom Nikolićem poslije mjesec dana veze.

Bivša zadrugarka se nedavno pohvalila da joj je Luka priredio iznenađenje povodom prvih mjesec dana njihove emotivne veze - dobila je najnoviji model "ajfona" i luksuzni cvjetni aranžman, a činilo se da joj nikada nije bilo ljepše. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, svako je krenuo svojim putem.


Da nešto nije u redu odmah su posumnjali Dalilini fanovi, koji su primijetili da ni ona ni Luka više ne objavljuju zajedničke fotografije, a ubrzo je sve postalo jasno, kada je otkriveno da se više ne prate na Instagramu.


Ubrzo nakon što je objelodanjeno da je, po svemu sudeći, došlo do kraha naizgled idilične emotivne veze, Luka je novom objavom dodatno podigao prašinu na mrežama, budući da su mnogi zaključili da je citat koji je podijelio zapravo provokacija na Dalilin račun.

- Stvarno ne pričam o tome. Ništa o svom privatnom životu ne iznosim za medije kad ne moram - rekla je ona.


Podsjetimo, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom ljetovanja u Budvi, po završetku pete sezone "Zadruge". U početku su se krili, međutim sve je objelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bijele kuće. Luka, inače, nije iz "javnog sveta", međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected] Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744