x

Njega kože: Savršena koža u ljetnim haljinama

Ovo ljeto je započelo mnogo optimističnije i veselije od prošlog. Svi smo u proteklom periodu naučili jednu vrlo važnu stvar, a to je da je od svega na svijetu najvažnije zdravlje. Naravno, ni ljepotu ne treba zanemariti, tako da nije grijeh zaviriti u ormare i radovati se novoj prilici da zablistate u svojim starim, a zašto ne i novim, ljetnim haljinama. Da bi sjaj bio potpun, potrebna je još samo jedna sitnica, a to je savršena koža. Kažemo sitnica, jer se neko pobrinuo da vam taj ideal ženske ljepote bude “na dohvat ruke”.

Zbog dugogodišnje posvećenosti zdravlju i njezi kože, stručni tim Prirodne kozmetike Gloria već je regionalno svima poznat kao “taj neko”. Oni su se i ove godine pobrinuli da ljeto dočekate bezbrižno, s puno samopouzdanja i s osmijehom na licu, jer znate da je i dalje uz vas najbolji saveznik vaše ljepote i zdravlja. Uz svoje provjerene, prirodne i blagotvorne, proizvode, Gloria je za ovo ljeto pripremila i jedan potpuno novi, a jedan je proizvod i dodatno unaprijedila.

“Stari dobri” proizvodi su SPF krema i Mlijeko poslije sunčanja. Oni će nastaviti da nježno i učinkovito štite vaše lice i tijelo od neželjenog uticaja vanjskih faktora, kojima je koža izložena tokom sunčanih dana. Marmelada za ubrzano tamnjenje ima novu, poboljšanu formulu. Sastojci (mrkva, orah, shea, kakao, neven, smilje, ružmarin, lavanda i vitamin E) su i dalje isti, jer ne mogu biti bolji, međutim Gloria stručni tim se pobrinuo da tekstura marmelade ovog ljeta bude još ljepša i mazivija.


Novi proizvod iz Gloria čarobne radionice će vas potpuno oduševiti i sasvim sigurno zauzeti počasno mjesto na vašim kozmetičkim policama i u torbicama. Na našem tržištu nikad ranije viđen, Body Mist – Tonik za tijelo, vašoj će koži pokloniti nevjerovatnu količinu blagotvornih dejstava. Kožu će održati svježom i hidratiziranom tokom sunčanja, a crvene alge, ferulična kiselina i drugi blagotvorni sastojci ovog čudesnog tonika imaju zadatak da kreiraju zaštitni sloj koji će sačuvati vašu kožu od svih štetnih vanjskih uticaja. To će biti savršena nadopuna dejstvima marmelade, kreme i mlijeka. Zato, budite spremne za nikad toplije, a istovremeno nikad “svježije” ljeto.


Ukoliko među vama i dalje ima neko da ne zna kako i gdje nabaviti čudotvorne proizvode Prirodne kozmetike Gloria, još jednom ćemo ponoviti: na policama svih apoteka, cm i dm marketa, kao i online, na web stranici www.prirodna.com gdje ih, kroz sigurnu online kupovinu, možete naručiti u trenu.

Sad kad ste se pobrinule za tu “sitnicu” koja se zove “savršena koža”, ne preostaje vam ništa drugo nego da iz svojih ormara, ili polica u trgovinama, odaberete najljepše haljine i radosno krenete u susret novim ljetnim izazovima.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.