x

mnogo košta

Njegov ulazak se nikom ne bi isplatio: Svi bi voljeli da vide Ognjena Amidžića u rijalitiju, a on traži ogroman novac za to!

Voditelj Ognjen Amidžić, koji je u projektu rijalitija, često i odlazi na imanje u Šimanovce, otkrio je da za njegov ulazak u "Zadrugu" treba previše para.

- "Zadruga" je najveći i najgledaniji rijaliti projekat, pa su samim tim zadrugari uvijek dobro došli u moju emisiju. Narod prati njihove živote i saživeli su se sa svim njihovim problemima, pričama, sudbinama. S druge strane, ja nisam čovjek za rijaliti, plus za moj ulazak bi trebalo previše para, a to se nikome ne isplati.

Podsjetimo, voditelj je otkrio i da ne ide sve glatko u njegovim emisijama.


- Dešavalo se više puta, nažalost, ali smo uvijek reagovali na vrijeme i sve organizovali tako da situacija bude pod kontrolom. Prosto, ljudima se nekad dešavaju neplanirane situacije, posebno sada kada je pandemija koronavirusa u jeku. Nisam od onih koji zamjeraju svojim gostima kada je situacija opravdana. Prosto, od neke više sile ne možeš pobjeći, a teško je možeš i pobijediti. U tom trenutku mijenjaš pravila igre i nastavljaš dalje.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.