x

TUGA NA NOVOM GROBLJU

Njemu je pala najteža uloga na Laćinoj sahrani: Posebno je bilo vezan za pokojnu Marinu, a ova dužnost je više nego bolna!

Milan Radulović Laća sahranjen je danas na Novom groblju u porodičnoj grobnici pored majke Marine i brata Miloša. Sahrani je prisustvovalo oko stotinak ljudi, a najbolniju ulogu na sahrani imao je pjevač Danijel Pavlović koji je nosio krst.

Danijel, koji je bio dobar prijatelj sa tekstopiscem, nosio krst i na sahrani Marine Tucaković.

Podsjetimo, Danijel i Marina Tucaković upoznali su se tokom jednog muzičkog takmičenja 2008. godine. Tucakovićeva je tada bila jedna od članica žirija, a Pavlović učesnik. Marina ga je podržavala u tom takmičenju, a poslije završetka takmičenja, krenulo je njegovo druženje sa Marinom, ali i porodicom Radulović.


Foto: Kurir

Milan Laća Radulović preminuo je13. decembra, a njegovo tijelo je pronađeno u zabačenoj ulici u Tel Avivu, u Izraelu, gdje je bio na odmoru i na putovanju po Svetoj zemlji.

Tijelo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema riječima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikološki nalazi nisu rađeni. Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino tijelo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.