x

Njen bezobrazluk nema kraja! Luna svom ocu poručila: P.ši k....! Gagi rekao da je se odriče! (Video)

Luna Đogani nastavila je da se svađa sa dečkom Markom Miljkovićem nakon što joj je on poručio da ga je drugi put izdala. Oni su sa svađom nastavili u kući, a onda se u sve ponovo umiješao Gagi. Tada ga je Luna opsovala, što joj je otac žestoko zamjerio i rekao da je se odriče.


- Ništa te nisam slagala! Odmah sam ti rekla da je fotomontaža. Nemoj da izmišljaš razlog da bi me ostavio! Nemoj to da radiš! Odmah sam ti rekla da je fotomontaža. Odmah sam ti rekla da je Manuel izbacio prepiske, a Mladen ga je odmah tužio - rekla je Luna.

- Kad? Prije neki dan, a moja djevojka za to ćuti tri mjeseca. Neću ja tebe da ostavim, polako. Sram te bilo, što mi ćutiš tri mjeseca! Moraš da budeš lojalna i odana, ako misliš da ja budem tu - rekao je Marko.


- Ja sam se svađala sa Radetom i Manuelom zbog tebe! Zašto se ponašaš ovako? - nastavila je Luna da viče na Marka, a onda se umiješao i Gagi.

- Udari mu šamar! Istuci ga! Pa šta ako ga voli? Sram te bilo, ti si jedna budala! - vikao je Gagi.

- Neću da ga udarim jer ga volim! Nećeš da me otjeraš od njega. Jesam budala, p.ši k...c - rekla je Luna, Gagiju.

- Kakve su to riječi, Luna? - vikao je Marko na Lunu dok ju je vukao po dvorištu.


- Svaki j..eni dan ti se svađaš sa njim! Kretenu jedan! Ja da p...m ....c? Ja da p...m k...c? Nećeš moći više da digneš glavu na estradi. Ja se odričem tebe! Meni moja mama nije rekla da p--im k...c, brat... Ti ćeš da mi kažeš da p.šim k..ac zbog Marka? Ti idi voli Marka, a ja ću biti uz Ninu, svoje dijete, a vi budale radite šta hoćete! Ja sam taj koji gasi požare. Poslije svega neće biti uz Lunu. Ja da p..im k*rac? Hvala ti, toliko od mene! A ti se snalazi, luduj, histeriši, mene ne zanima! Snalazi se! - rekao je Gagi.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy