x

karleušina kćerka izrasla u ljepoticu

Njena prva fotka poslije porodične drame: Svi kažu da je Jelenina kopija, a ovo je naslijedila od tate Duška!

Kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina Tošić, koja je ranije bila veoma aktivna na društvenim mrežama, od kako je u porodičnom domu na Dedinju izbio sukob između njenih roditelja, nije objavljivala ništa na Instagramu, gdje je veoma aktiva, a sad je pjevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Ima tome nekoliko mjeseci, od kada se "tiktokerka" Atina Tošić povukla sa društvenih mreža. I dok su stariju kćerku Duška i Jelene pratili komentari da je mini kopija svoje majke, koju krase ljepota i talenti, izgleda da je Atina ipak nešto naslijedila i od oca - povučenost i odlučnost da se iz javnosti skloni onda kada je to najpametnije.


Zato je Atina Tošić jedini član porodice koji se nije oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, u vrijeme kada je njena porodica bila glavna tema domaće javnosti. Pustila je da njeni roditelji donesu odluku, ne birajući strane.


Prva fotografija Atine Tošić poslije dužeg vremena pokrenula je niz pozitivnih komentara. Fanovi, koji su stariju kćerku Jelene Karleuše i Duška Tošića dobili priliku da je na Jeleninom "Instagramu" vide poslije nekoliko mjeseci oduševljeno su komentarisali njenu ljepotu, izgled, ali i mudru odluku da se iz javnosti povuče dok se strasti ne smire, jer ona je ipak samo dijete, koje zaslužuje mirno odrastanje i sopstvenu privatnost.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.