x

Njene riječi su je pogodile pravo u centar: Rada Manojlović priznala zbog koje je kolegice uradila zube!

Radmila Manojlović priznala je da joj je na zube pažnju skrenula jedna kolegica. Kako je navela, to je bilo jedino što joj se na njoj nije dopalo, pa je čim je bila u mogućnosti, rado napravila promjenu.

Naime, tokom "Zvezda Granda" kao i mnogim drugim kandidatima, strogi žiri i Radi je našao zamjerku. Predlagali su joj razne estetske korekcije, ali ona se nije dala.

"Meni nisu momci nalazili mane nego mediji. Baš se onako komentarisalo: 'Rado, ravna si kao daska, uvećaj grudi! Sredi nos, taj kljun!' Bilo je raznoraznih zlonamjernih komentara, a tako nešto mi nikad nije rekao neko ko mi je blizak ili kome je stalo do mene."


"Za svaku djevojku na početku karijere, a posebno za mene koja sam sa sela došla u veliki grad, susresti se sa takvim naslovima je nešto što ti za trenutak zasmeta. Ipak, naišli su na pogrešnu jer kad proradi seljački inat - gotovo je. Ja sam neko ko je dokazao da je moguće napraviti karijeru i uz sve te nesavršenosti", ispričala je Manojlovićeva.


"Jedina stvar koju sam uradila su zubi. Na to mi je Snežana Đurišić skrenula pažnju. Ja nisam željela da sredim zube, sve dok nisam sama pogledala snimke i vidjela da to na TV-u rogobatno izgleda. Poželjela sam da imam osmijeh Anđeline Džoli. Ali to je bila moja želja. Sve drugo što su mi govorili da nije lijepo, vidjela sam na snimcima i to mi ne smeta", zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.