x

Njihov odnos je bolestan! Majka Marka Miljkovića ne izlazi iz kuće od srama, u Lunu je razočarana: Pretjerali su, ovo je stvarno mučenje, nije trebalo ni da se smuvaju!

U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi" juče je nastala prava drama! Naime, Luna Đogani je pobijesnila zbog Branislava Radonića Brendona koji joj nije kupio slatkiše u prodavnici, a sve to je bila samo kap koja je prelila čašu. 

Mlada blogerka već danima ima problem sa Brendonom jer misli da se on udvara njenom dečku Marku Miljkoviću, zbog čega je više puta histerisala.

Zbog svega što se izdešavalo mi smo kontaktirali Nedeljku, Markovu majku, te smo je upitali kako gleda na sve što se desilo između Lune i Marka kako sinoć, tako i proteklih dana.


- Iskreno, ja sam se razočarala i utučena sam, nemam snage da izađem ni iz kuće, ni iz dvorišta. Mnogo mi je teško. Teško mi je što je uopšte došlo do toga da se oni smuvaju, što se kaže danas. Od muke i da se nasmijem. Nisam očekivala tolike svađe, nisam ispratila to oko hrane, ali sam gledala Milana i ugasila sam televizor. Vidim samo da ne funkcionišu. A što se mene lično tiče, ne moraju ni da funkcionišu, jer te njihove svađe ne trebaju nikome. Njihova svađa se ponovi 300 puta. Pretjerali su, što je mnogo, mnogo je - kaže ona i dodaje:


- U situaciji sam da kažem da je Marko mnogo dao sebe da bude sve u redu sa njom. Ljudi ovdje govore da takvog Marka ne poznaju, on je tip koji radi svoj posao i to je to. Ovo je stvarno mučenje, ne znam ni kako da nazovem njihov odnos. Eto, bolesno je! - rekla je Nedeljka, koja nije željela previše da duži razgovor, ali nam je otkrila da li bi nešto poručila Luni.

- Kada bi mogla da pričam sa njima, tražila bih da oboje budu tu. Ne bih joj ništa poručila, ne bih ništa konkretno da pričam o njoj. Stvarno me je pogodilo - zaključila je Markova mama. 


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.