x

Nju je dečko unakazio od batina u Novom Sadu: Ivana (22) ima polomljena rebra, probijeno plućno krilo, opekotine po vratu, isječeno lice, hematome na glavi... Brat je nije prepoznao!

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Divljački napad desio se u utorak oko 12 sati, a nesrećna Ivana je sa stravičnim povredama smještena u bolnicu. Ivan Filipović, brat unakažene djevojke, kaže za Kurir da je njegova sestra doživjela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo djelić golgote kroz koju je prošla.

Izgleda katastrofalno

- Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sjekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grijao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda - kaže Ivan.


(Povrijeđena djevojka sa bratom)

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvijest.

- U jednom trenutku ga je vidjela na vratima. Rekao joj je: "Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gdje sam stao!" Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gdje se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo - priča uznemireni brat.


Kako saznajemo, pretučena djevojka nalazi se van životne opasnosti.

- Smještena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, gdje smo morali da stavimo drijen. Djevojka ima polomljena rebara, ali i druge povrede - rekli su iz bolnice.

Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

,

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.