x

Zenica

NK Sporting Zenica održao turnir pod nazivom "Zeničko srce "!

NK Sporting Zenica je ovog vikenda, tačnije u nedjelju 13.12.2020 organizovao svoj prvi turnir pod nazivom "Zeničko srce ". 

Na turniru su bile prisutne ekipe iz cijele naše zemlje. 32 ekipe su se takmičile u Zeničkoj areni na tri terena. Generacije 2011,2012,2013 su zaista oduševile svojim igrama te pokazale još jednom da u našoj domovini ne manjka talenta za nogomet.


Zbog covid19 pravila tribine su na žalost bile zatvorene ali se domaćin potrudio i svaku utakmicu prenosio preko Live streama na YouTube kanalu, tako da su roditelji i zaljubljenici u nogomet ipak mogli uživati gledajući mališane kako se nadigravaju.


Prijenos utakmica također je bio i u caffe Coultura na tv te je domaćin uspio na taj način zadovoljiti gledatelje koji su došli dati podršku djecacima i djevojčicama pomenutih uzrasta.

Sve riječi hvale uputili su učesnici na samu organizaciju turnira te su već sada najavili ponovni dolazak na naredne Sportingove turnire.

NK Sporting se zahvaljuje svim učesnicima turnira,njihovim roditeljima,sponzorima kao i cijelom organizacionom timu bez kojih jedan ovakav projekat nebi bio moguć.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko     

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.