x

Zenica

Noć mode i glamura u City Centru Zenica! (Galerija)

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održalo se peto predtakmičenje za Izbor Fotomodela regije Zenica. Ovo je treća sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa, pravilnog držanja, rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na ovom predtakmičenju predstavilo se 13 djevojaka regije te se borilo za plasman i titulu koja im obezbjeđuje učešće na polufinalnom federalnom nivou takmičenja.6 prvoplasiranih stjeće pravo učešća na republičkom takmičenju a tome će prethoditi izrada book-a,pripreme i učešće na modnim revijama.

Domaćin je City Centar Zenica.

Generalni pokrovitelj projekta je Grad Zenica.

Sponzori koji su podržali projekat su Condor security,Infinity lounge bar,te Restoran Ciao Bella.


Za make up pobrinut će se Make up by Adna Neslanović. Predivne bukete za pobjednice pripremit će Cvjećara Magnolija kao i poklone Djidji & Co , te Aja nakit.

Event su upotpunili gosti DT STARS, Balerine Ars centar Zenica, te pred samo proglašenje prvoplasiranih takmičarki show je upotpunio Haris Šabanović.

.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko           

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.