x

Nogometna groznica trese i Sarajevo: Doživite SP u Rusiji u My Faceu i osvojite nagrade!

Ostala su još samo dva dana do početka Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji, na kojem će titulu najbolje ekipe braniti Njemačka.

Kako se primiče četvrtak i utakmica između Rusije i Saudijske Arabije, raste groznica nogometnih fanova. Nestrpljenje sa kojim se čeka Mundijal je često neopisivo, a već sedmicama prije svečanog otvorenja počinje se pričati o stadionima, albumima sa samoljepljivim sličicama, favoritima, najboljim igračima...

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu u utakmicama SP u Rusiji moći će uživati i u prelijepom ambijentu My Face-a, u kojem Sarajlije tradicionalno već nekoliko godina prate najvažnija sportska dešavanja, tako da se uvijek traži mjesto više. Sigurno će tako biti i za vrijeme nogometne ludnice zbog svjetskog prvenstva.

- Za sve naše posjetioce zajedno sa sponzorima pripremili smo brojna iznenađenja i nagrade. My Face je već odavno među ljubiteljima sporta u glavnom gradu BiH na prvom mjestu i sigurno je da će tako biti i za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji – poručuju iz menadžmenta My Facea.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.