x

Nokia telefoni u novom James Bond filmu Za smrt nema vremena

Jedini gadget koje ćete ikad trebati – Nokia telefoni iz HMD Globala na najtežem testu u No Time To Die filmu.

Odgovarajući na zahtjeve najstrožih kupaca na svijetu - 00 agenata - nordijski dizajnirani pametni Nokia telefoni, uključujući i kultni telefon Nokia 3310, pojavljuju se u 25. James Bond filmu, Za smrt nema vremena, koji u bh. kina stiže premijerno od 7. oktobra, dok je pretpremijera zakazana za 6. oktobar 2021.

Nokia telefoni napravljeni su da traju zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti izrade, vodećim sigurnosnim ažuriranjima i Android nadogradnjama što ih čini savršenim telefonom, čak i za agenta 00. Čvrsta, elastična i otporna na život  , nova Nokia XR20 može izdržati na nevjerojatnim temperaturama od 55 °C ili na zaleđenim skijaškim stazama od –20 °C, a može čak podnijeti strme padove do 1,8 m  , kao i do sat vremena pod vodom. 

Otporna na budućnost, ali i na život, Nokia XR20 napravljena je da traje i može se pohvaliti najdužim mjesečnim sigurnosnim ažuriranjima s Nokijinih telefona - četiri godine- i do tri godine nadogradnje softvera. S baterijom koja traje do dva dana 4 , također će preći udaljenost s jednim punjenjem. Nokia telefon jedini je gadget koji će vam ikada trebati.

Uz Nokia XR20 posljednji u nizu uređaja koji je napravljen da traje je Nokia X20.

Nokia XR20 postoji u ultra plavoj i granitnoj sivoj boji i dolazi s 4/64 GB i 6/128 GB, a u BiH će biti dostupna u granitnoj sivoj boji s 6/128 GB po cijeni od 599 €.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.