x

Nole: Preživio sam starletu, i dalje sam sretan u braku!

Novak Đoković (32) juče je startovao na ovogodišnjem Rolan Garosu protiv Poljaka Huberta Hurkača. Međutim, pohod na drugu titulu u Parizu i priliku da u svom vlasništvu ima pehare sa sva četiri grend slema istovremeno, kao i 2016., još jednom su zasjenile priče van teniskih terena.

Ovaj put, Nole je morao da odgovara na prljave napade Španaca koji su mu navodno spremali se.s-skandal sa neimenovanom starletom. Plan je bio da se ljepotica podmiti sa 50.000 eura da priđe Srbinu i poljubi ga u vrat, a da taj tabloid priču plasira na naslovnu stranu kao paparaco dokaz preljube supruge Jelene. Na njihovu nesreću, starleta je bila pohlepna i tražila 500.000 eura. U svakom slučaju, trač nije uticao na najboljeg tenisera svijeta.


- Ne znam zaista o čemu se radi. Svašta. Preživio sam, sve je ok. Srećan sam u braku sa Jelenom - rekao je Novak.

Morao je Đoković da se pravda i zbog razmirica u ATP, odnosno nekih tvrdnji da sa funkcije predstavnika igrača krči sebi put u višu politiku.

- Usredsređen sam na porodicu i na tenis. Želim da cijelog svog života budem u sportu, na jedan ili drugi način. Politikom se neću baviti - kategoričan je bio prvi reket svijeta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.