x

"Saznala da imam autoimunu bolest"

Noletova snajka pobijesnila zbog komentara: Sram vas bilo!

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića, odlučila je da otkrije sa čim se bori u posljednje vrijeme.

Bila je revoltirana komentarom na svom profilu na Instagramu, pa je riješila da odreaguje.

- Kako je uspjela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka djevojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima - glasio je komentar koji je Saški Veselinov Đoković zapao za oko.


- Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osjećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promijenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu - napisala je ona na društvenim mrežama.


- Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gdje leži problem, imajući u vidu da sam i prije trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode - dodala je Saška.


- Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlijezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo! - zaključila je snajka tenisera Novaka Đokovića.

Saška se, inače, prije dva mjeseca porodila i na svijet donijela nasljednika Aleksandra, koji je Đorđu i njoj postao centar svijeta.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.