x

Eskaliralo nakon utakmice

Norveška policija u akciji: Trener Rome davio trenera Bodo/Glimta!

Bodo/Glimt sinoć je s 2:1 slavio protiv Rome u prvoj utakmici četvrtine finala Konferencijske lige.

Ova utakmica imala je i treće poluvrijeme, a o svemu je izvijestio norveški VG - Trenera norveške ekipe Kjetila Knutsena zadavio je trener golmana Rome Nuno Santos.

Bodo/Glimt je već razgovarao s UEFA-om kako bi dobio sporne fotografije. Žele ih objaviti. Sve se dogodilo na putu do svlačionice, kada je situacija eskalirala.

Na kraju utakmice policija je morala intervenisati u tunelu koji vodi do svlačionice, kako bi se sukob riješio. Norvežani kažu da je trenera njihove ekipe čekao golman Nuno Santos, a potom je uslijedio sukob.


"Ponašanje čovjeka iz Rome nije samo fizički napad na Kjetila Knutsena, to je sistemski napad na Glimtove vrijednosti. Mi, kao mali klub, ne možemo stajati prekriženih ruku i prihvatiti takvo ponašanje", napisali su iz norveškog kluba u saopštenju za javnost.

Norvežani tvrde da su se više puta žalili četvrtom sucu. Nakon ovoga što se dogodilo, igrači su morali napustiti stadion na drugi izlaz.

"Sve je završilo napadom na mene, u tunelu u koji idu igrači. Ja sam, zapravo, povučeniji, ali u ovom slučaju su oni fizički napadnuti. Ja se branim", rekao je Kjetil Knutsen.


S druge strane, verzija Rome, koju je ispričao kapiten Lorenzo Pellegrini, je da je trener Bodo/Glimta bio taj koji je napao Nuna Santosa.

Bodo/Glimt je također rekao da su se tijekom utakmice dogodila dva trenutka u kojima su se treneri posvađali .

"Drugi trener se samo glupo ponašao. Zlostavljao me je neposredno prije početka utakmice, a onda je nastavio isto raditi na stazi. Potrebno je malo fair-playja, ako je moguće", rekao je Knutsen.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.