x

Nova afera! Ana htjela da otme muža trudnoj ženi: S tom k.rvom nikad nisam bio u ozbiljnoj vezi!

Ana Korać je na sve načine pokušavala da rasturi brak izvijesnom Karlu Filiću iako je njegova žena trudna, nakon čega je on poludio i obećao da će Koraćki napraviti pakao od života kad izađe iz rijalitija.

Naime, Karlo je više puta upozoravao Anu da ne laže i da njegovo ime ne pominje u Imaginarijumu, ali ga ona nije poslušala, pa će zbog toga, po njegovim riječima, morati da ispašta.

- Ja imam ženu i volim je najviše na svijetu, sa tom pros..tutkom Anom nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi, kao što ona priča. Ne znam šta pokušava, ali se samo blamira, pošto ona zna za šta služi i bolje bi joj bilo da se utiša i da me ne nervira. Neću da moja žena sluša stvari koje ta ku.va izmišlja, ko bi, bre, sa takvom djevojkom imao bilo šta, a kamoli vezu. Neka me više nikada ne uzima u usta ili ću je ja ućutkati - rekao je Karlo za Srpski telegraf.


Ana Korać je tokom boravka u Bijeloj kući izjavila da je bila u ozbiljnoj vezi sa Karlom Filićem, dok Maja Marinković tvrdi suprotno i ističe da je on bio u vezi sa njenom drugaricom plavušom, a da je Koraćka htjela da ga preotme i stalno ga smarala.

- Ana je htjela da rasturi vezu mojoj drugarici koja je bila sa Karlom. Bila je jako uporna i uhodila ga je, a sve kao slučajno se sretnu na istom mjestu. Ona je Karlu možda neki put služila samo za se.s, ali nikada nisu bili u bilo kakvoj vezi, a kamoli ozbiljnoj - tvrdi Maja dok Koraćka priča suprotno i ne odustaje od svoje priče.

- Maja priča gluposti i nije istina da je on tada bio sa tom djevojkom u vezi. Ja sam tu djevojku upoznala u isto vrijeme kada i Karlo, moj tadašnji dečko, što znači da smo je u isto vrijeme upoznali, a nas dvoje smo tada bili u vezi. Tako da ja ništa nisam mogla da rasturim - rekla je starleta.


Povodom ovoga nastao je opšti haos u "Zadruzi 2", pa je voditelj Milan Milošević pokušao da sazna šta je istina, pošto su su se oglasile obe zadrugarke sa različitim verzijama priče. Tada je Ana prva počela da objašnjava šta se dešavalo između nje i Karla.

- Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu djevojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče - tvrdila je Koraćka, dok ju je Maja oštro demantovala.

- Prestani, bre, da lažeš, kako te nije sramota više. Djevojka se godinama zabavljala sa njim. Ana vrlo dobro zna za tu djevojku, nego joj je krivo što ju je Karlo oduvao zbog nje. Ja ne želim da kompromitujem djevojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze. Karlo i ta djevojka se mnogo vole, a Ana je samo ljubomorna - rekla je Marinkovićka i napravila pometnju unutra da se i voditelj umiješao i pitao Anu da li može da kaže od kad do kad je bila sa Filićem, budući da tvrdi da su bili u vezi.


- Nemam pojma, imaju na mom Instagramu fotografije. Kada sam ja ušla u "Zadrugu 1", bilo je ljeto, ja sam bila kod njega, ili prije zime - nakon ovog Koraćkinog odgovora, njen sadašnji dečko David Dragojević je poludio i počeo da joj prebacuje, pošto ju je uhvatio u laži.

Podsjećanja radi, biznismen Filip Mijatov je prvi iznio javnosti da je Ana Korać lažov i da nikada nije bila u vezi sa njegovim dobrim drugom Karlom Filićem. Kako bi dokazao da govori istinu, Miajtov je na svom Instagramu u lajv uključenju pričao sa Karlom, gdje je ovaj potvrdio da sa Koraćkom nikada nije bio u vezi i da ona lupeta gluposti, kako on kaže.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.