x

zaljubljena

Nova afera uzdrmala estradu! Tanja Savić bez pardona našla novog dečka: On je poznati muzičar i jedva čeka da mu rodi dijete!

Kako Scandal saznaje, jedan muzičar iz okoline Smedereva, izuzetno poznat među estradnjacima, lud je za Tanjom Savić!

Naime, njemu je Tanja godinama slaba tačka, a sada kad ona ima probleme sa mužem Dušanom Jovančevićem i na korak je do razvoda, iskoristio je priliku da joj se približi. Naravno, Tanja se s njim povremeno nađe, idu na kafu i to je sve, međutim, on se na sva usta hvali kako su uplovili u romansu i da jedva čeka da mu pjevačica rodi i dijete!


– Kažem vam, u pitanju je poznat muzičar, znaju ga svi pjevači, kao i oni koji gledaju uživo nastupe na Jutjubu. Nebitno, uglavnom, lud je za Tanjom. Hoće da joj pomogne da vrati djecu, svašta joj je obećao – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:


– Tanja s njim nema ništa osim što ga poštuje i voli s njim da se sretne s vremena na vrijeme. Brine me samo da joj on ne napravi problem jer se hvali kako će da je ženi, a ona tek treba da se razvede i da bije tešku bitku oko sinova. Daj Bože da sve to bude kako treba, lako će se i Tanja prepustiti ako joj se muzičar dopada, a sada je bitno da mudro igra i da joj se djeca konačno vrate. Valjda će to da shvati i taj muzičar, pa će da prestane da se hvali kako jedva čeka da mu Tanja rodi dijete – završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.