x

Nova H&M kolekcija haljina: Fokus na recikliranim materijalima i materijalima iz održivih izvora

Svoju posvećenost održivijoj modnoj budućnosti H&M potvrđuje i najnovijom kolekcijom izrađenom od recikliranih i materijala iz održivih izvora, a koja će biti dostupna od 18. juna u H&M trgovini u Banjoj Luci. Ovom kolekcijom haljina, kompanija je napravila dodatni korak ka cilju da do 2030. godine, za izradu odjeće, koristi isključivo reciklirane i materijale iz održivih izvora, kao i da te odjevne komade učini dostupne svima.

Nova kolekcija haljina napravljena je po mjeri svih i osvaja na prvi pogled jer obiluje neodoljivim modelima svih dužina – od mini do maxi. Haljine su voluminoznih modela koji naglašavaju ženstvenost i omogućavaju slobodu pokreta, a većina ih je, u potpunosti, izrađena od recikliranih ili materijala iz održivih izvora, kao što su organski pamuk, Tencel ™ ili reciklirani polyester. Kolekciju krase i komadi koji u svom sastavu imaju 50% udjela tkanina dobivenih iz održivih izvora. To je kolekcija haljina sadašnjosti napravljenih od materijala budućnosti.

H&M njeguje koncept održivog razvoja modne budućnosti koji podrazumijeva korištenje recikliranih i materijala iz održivih izvora, kao i da se staroj odjeći udahne novi život. Više od polovine svih H&M proizvoda izrađeno je od takvih materijala, dok je od 2020. godine 100 % pamuka, koji se koristi u izradi proizvoda, dobiveno iz održivih izvora. H&M je na dobrom putu da ostvari svoj cilj te da do 2030. godine, za izradu odjeće, koristi isključivo reciklirane i materijale iz održivih izvora.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.